Wat is Street Jump Heerlen nu precies?

Street Jump Heerlen is het grootste indoor trampoline park uit Heerlen en omgeving. Met 1250m2, 40+ trampolines en 8 verschillende area’s biedt ons trampoline park jump plezier voor iedereen.

Jumpen..wat is dat? De naam zegt het al SPRING, spring van de ene naar de andere trampoline in een van de 8 verschillende trampoline area’s, daarnaast kun je over grote obstakels springen of zacht landen in de Big Airbag of Schuimblokkenbak (foampit). Kom je springen bij Street Jump Heerlen dan kan je ervoor kiezen om 1-, 1,5-, 2-uur te komen jumpen. Tijdens het jumpen ben je vrij om rond te springen door het gehele trampoline park (1250m2).  

Jump-Sokken

Kom je jumpen bij Street Jump Heerlen? Dan is het wel verplicht om Jump-sokken te dragen, dit zijn speciale sokken met extra grip om het jumpen op de trampoline leuker en veiliger te maken. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken, vergeet ze niet mee te nemen!

 Onze jump-sokken kosten €2,50 per paar en zijn te verkrijgen op de vestiging.

Jump-Sessie

De Jump-sessies bij Street Jump Heerlen starten elk half uur en duren dus minimaal één uur. Wij adviseren 15 minuten voor de start van de Jump-sessie aanwezig te zijn zodat er genoeg tijd is om de toegangsbandjes om te doen, de Jump-sokken aan te trekken en instructie te krijgen. Want elke Jump-Sessie begint met instructie of het de eerste keer is of de 100ste keer dat maakt niet uit.

 

RESERVEER DIRECT
Wat is Street Jump?

Reserveren

Het is momenteel verplicht om te reserveren ivm het COVID-19 beleid. Tevens is het de enige manier om te garanderen dat er ruimte is om op drukke dagen te komen jumpen. Ondanks dat het een groot trampoline park is kan het soms druk zijn en bestaat de kans dat je een half uur of een uur moet wachten. Om die reden raden we aan om online te reserveren. 

We raden je aan om 15 minuten aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, je om te kleden en instructies te krijgen.

Reserveer Direct

 

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT